Geplaatst op

Omgaan met het Coronavirus #2

Omgaan met het coronavirus; het vereist meer flexibiliteit. Er zijn een paar zaken veranderd, sinds ons eerste bericht over de gevolgen van het coronavirus.

Verkoop

Blanchon levert op dit moment geen nieuwe voorraad aan. Met andere woorden: wij verkopen Blanchon producten zolang de voorraad strekt.

Novoryt heeft vooralsnog geen problemen met het transport.

Bestellingen afhalen bij ons atelier: op afspraak. Bestelling die worden toegestuurd, kunnen er iets langer over doen, dit in verband met de drukte bij PostNL.

Reparaties – omgaan met het coronavirus

Wij voeren nog steeds reparaties uit. Voordat wij langskomen, zullen wij nog een keer vragen of het uitkomt. Als u tot een risicogroep behoort, stellen wij de reparatie uit. Na 28 april zullen wij weer contact met u opnemen, als er nieuwe of aangepaste richtlijnen komen. Kortom, zolang de gevolgen van het coronavirus te risicovol zijn, komen wij niet langs.

Contact vermijden

  • we doen niet aan elleboog of vuist boksen – we zwaaien op gepaste afstand
  • loop voor ons uit de gang door, wij sluiten de deur zelf
  • we nemen geen drinken aan – zelfs geen koffie 😉
  • wilt u de reparatie tussendoor bekijken? Liever niet, maar als u zich echt niet kunt inhouden: vraag het de reparateur. Op het moment dat zij een stap heeft gezet, kunt u even kijken.
  • we gaan deur niet uit voordat u het eindresultaat heeft gezien (voorbeeld )
  • voor en na de reparaties wrijven we onze handen in met hygiene handgel 

Workshops

Omgaan met het coronavirus, betekent ook bepaalde dingen even niet meer doen.Een van de grootste gevolgen van het coronavirus is momenteel dat er geen workshops meer worden gegeven. Tijdens de workshop is het onmogelijk voldoende afstand te houden. De geplande workshops zijn in overleg afgelast en worden tzt opnieuw gepland.