Kleuradvies voor de juiste smeltkit en stiften

Rademaakt is flexibel en eerlijk. We denken continu mee met onze klanten en geven vakkundig kleuradvies.

Ester Rademaker stelt kleuradvies op
Kleuradvies voor de juiste kleuren en juiste aantallen

Op basis van uw staaltjes, komen wij tot een kleuradvies. Op deze manier kunt u de polymeer smeltkit en eventueel stiften bestellen die u daadwerkelijk nodig heeft. De standaardkleuren die geleverd worden in de verschillende koffers, kunnen wij op deze manier ook aanpassen. Zo krijgt u de juiste kleuren en de juiste aantallen! Kortom; u koopt alleen de producten die u nodig heeft.

Wij bieden deze dienst aan omdat wij er al snel achter kwamen dat de meeste bedrijven in Nederland en België afwijken van de standaard die geldt in Zwitserland en Duitsland. Daarnaast is er per sector ook enig verschil; een keukenfabrikant zit bijvoorbeeld net meer in de verschillende wittinten dan een vloerenfabrikant. Deze verschillen vragen in onze ogen een flexibele benadering, ons kleuradvies draagt daaraan bij.

Kosten: de tijd die wij nodig hebben de de juiste kleuren en de juiste aantallen te kiezen, dus afhankelijk van de omvang van het aantal verschillende oppervlaktes/kleuren dat u in uw assortiment heeft. Voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kleuradvies, extra toegevoegde waarde

kleuradvies hardwas en retoucheerstift
Gekozen kleuren smeltkit en retoucheerstift

Het document dat wij samenstellen, is het een goed hulpmiddel voor de reparateur(s). Dankzij het naslagwerk, kan een reparateur snel kijken wat de juiste kleur is voor een specifiek oppervlak. Vooral in het begin, nadat de workshop

is gevolgd, is het lastig om tijdens een eerste echte reparatie, de juiste kleur te bepalen. We herkennen en onderkennen het lastige en spannende begin. Als er op dat moment minder stress is, wordt het eindresultaat beter. Positieve ervaringen zorgen voor meer lef, meer uitproberen en daardoor een snellere groei in kundigheid.

Op het moment dat het kleurengamma bij u verandert, kunnen wij het bestaande advies aanpassen.

Bekijk ook onze andere diensten!