Diensten

Diensten die Rademaakt verzorgt

Onze diensten staan in het teken van het herstellen en mooier maken van beschadigde oppervlaktes. Om een indruk te krijgen, kunt u hier bekijken wat er mogelijk is, op dit gebied.

Diensten - hier kleuradvies hardwas en retoucheerstift
Benodigde kleuren

1. Kleuradvies – Rademaakt is flexibel en eerlijk. We denken continu mee met onze klanten en geven vakkundig kleuradvies.

Wat bedoelen wij in dit geval met flexibel en eerlijk? Flexibel: u schaft alleen de producten aan die u daadwerkelijk nodig heeft. Heeft u drie staafjes smeltkit nodig, dan kan dat. Eerlijk: we verdienen als u bij ons koopt wat u nodig heeft, voor het repareren van oppervlakte schades. We hoeven niet te verdienen aan wat u nooit zult gebruiken, dus als u drie staafjes nodig heeft, verplichten wij u bijvoorbeeld niet tot de aankoop van een standaard Premium PET box.

Diensten - hier workshop hardwas door Rademaakt op locatie
workshop smeltkit

2. WorkshopsDe fijne kneepjes van werken met onze herstelproducten leren? Volg dan een van onze workshops!

We organiseren ook workshops op locatie. Dit maakt het voor de cursisten vaak interessanter, omdat er dan geoefend kan worden op materiaal waar ze in de toekomst mee moeten werken.

3. Demo – zodat u een duidelijk beeld krijgt wat er met onze producten allemaal kan worden gerepareerd.

We zien dit als een uitgebreide kennismaking, waarbij het voor ons ook zeer informatief kan zijn om over u en uw bedrijf het eea te leren. Naast de kennismaking willen we ook op een praktische manier laten zien, dat het repareren van oppervlakte schades minder kost, sneller is en een minder grote impact heeft, dan het vervangen het oppervlak.

Wilt u gebruik maken van 1 of meer diensten? Neem dan contact met ons op!