Contact

Neem contact op met Rademaakt, voor het uitvoeren van reparaties en/of informeren naar reparatieproducten. Denk daarbij aan het interieur van uw woning, kantoor, hotel, boot of caravan. Vul het contactformulier in, u ontvangt binnen twee werkdagen een reactie.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 8.00-17.00 uur (+31(0)628 564 636). In het weekend en tijdens feestdagen, zijn wij gesloten. Gesloten op 9 & 10 mei 2024!

Extra informatie: het schijnt dat ons telefoonnummer door derden wordt gebruikt; spoofing noemt men dat. De provider kan het helaas niet verhinderen. Mocht u met ons nummer worden gebeld, vertrouwt u het niet stuur dan een sms/whatsapp/signal. Wij laten u direct weten of wij het waren of niet.

Post- en bezoekadres: op afspraak : Giessenweg 55-57, 3044AK Rotterdam

KvK: 68301839 
BTWnr: NL8573 82 627 B01 
IBAN: NL89 TRIO 0338 5716 98 
BIC: TRIONL2U

U kunt uw vragen het eenvoudigst indienen via het contactformulier, waarbij u een foto van een schade, kunt uploaden, max. 5 MB. Een foto geeft ons voldoende informatie. Als we meer nodig hebben, volgt dat vanzelf via de mail.

  Contact Puk voor het maken van afspraken
  Puk spreekt de massa toe

  Puk Bresser – Onze spin in het web. Zij behandelt alle aanvragen van offertes, kleuradviezen en bestellingen. Daarnaast organiseert ze ook de workshops, demo’s en producttesten.

  Puk werkt sinds 2014 als zelfstandige. Ze heeft ervaring in projectmanagement, procesmanagement en strategisch beleidsvoering. Haar pragmatische en creatieve aanpak draagt bij aan de visie en flexibiliteit van Rademaakt. Service en kwaliteit gaan hand in hand!

  Product specifieke- en technische vragen

  Contact Ester voor technische vragen
  Ester tijdens een workshop Novoryt polymeer smeltkit

  Ester Rademaker – Onze alleskunner. Als u product specifieke- en technische vragen heeft, is zij degene die uw vragen vakkundig beantwoordt.

  Ester is sinds 2015 zeer succesvol als zelfstandig restaurator en reparateur van interieurs. Met interieur bedoelen we; vloeren, keukens, trappen, meubels etc. Als mede-eigenaresse van Rademaakt houdt zij zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van reparaties. Daarnaast test ze nieuwe reparatieproducten. Uiteraard geeft zij de workshops, kleuradviezen en demo’s.

  Joline de Veer

  Joline verschijnt hier binnenkort ook met een actie-foto 😀 Naast het ontwerpen van allerlei toffe dingen zoals kostuums en decors voor o.a. theater & tv-series, werkt zij veel met ons samen. In scène gezet is haar creatieve spier. Tijdens grote projecten gaat zij vaak met Ester op pad. Voor kleinere opdrachten aan een parket- of laminaatvloer, trekt zij er alleen op uit. En tot slot… ze pakt af en toe ook bestellingen op vanuit de webshop. Kortom; ze doet wat wij doen.

  Volg ons via

  Youtube kanaal Rademaakt
  Rademaakt volgen via instagram
  Facebook pagina van Rademaakt
  https://www.linkedin.com/company/rademaakt-rotterdam/

  Rademaakt werkt vanuit Rotterdam door heel Nederland en België

  Een schade herstellen is vaak goedkoper, sneller en minder ingrijpend dan het vervangen van onderdelen.
  We houden ons bezig met o.a.

  • keramiek reparaties
  • parket reparaties
  • laminaat reparaties
  • HPL reparaties
  • composiet reparaties
  • vloerreparaties
  • meubelreparaties
  • marmerreparaties
  • keuken werkblad reparaties en meer!

  Heeft u schade aan het interieur van uw woning, kantoor, jacht of hotel? Neem contact op met Rademaakt!