Schades aan vloeren herstellen tot in perfectie!

Een aantal visuele voorbeelden van voor en na de reparatie

Schades aan vloeren herstellen, blijft een uitdaging dankzij de vele ontwikkelingen. Een paar foto’s, omdat beelden meer zeggen dan woorden. Zoals te zien is, zijn de vloeren van verschillende materialen gemaakt. Dit toont aan, dat Rademaakt verschillende materialen perfect kan herstellen.

Schades aan vloeren herstellen hier een beschadiging aan Travertin tegels
Schades aan vloeren herstellen – Voor: een beschadiging aan Travertin tegels
Beschadigde Travertin tegels gerepareerd door Rademaakt
Het resultaat, nadat Rademaakt de Travertin tegels heeft hersteld
Schades aan vloeren herstellen hier een beschadiging aan Travertin tegels een beschadigde laminaat vloer
Schades aan vloeren herstellen – Voor: een beschadiging aan een laminaat vloer
foto van laminaat vloer nadat het is gerepareerd
Het resultaat, nadat Rademaakt de laminaat vloer heeft hersteld
Vloerreparatie is nodig voor deze linoleum vloer
Een gedeelte van een beschadigde linoleum vloer
Vloerreparatie, bijna klaar met linoleum vloer
Linoleum bijna helemaal gerepareerd

Schades aan vloeren herstellen & ontwikkeling van materialen

Vloeren, drempels en dorpels zijn vaak gemaakt van verschillende materialen. Materialen blijven in ontwikkeling. Daar is Viroc een mooi voorbeeld van. Viroc is een samenstelling van naaldhoutvezels en cement. Door de toevoeging van een kleurpigment, krijgt het zijn unieke uitstraling.

Rademaakt onderhoudt nauw contact met verschillende producenten en leveranciers. Daardoor zijn we goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Voor Viroc konden we al snel onze Novoryt smeltkit testen. Deze werkt perfect met het harde oppervlak van Viroc. Het werkt snijranden en schroeven, eenvoudig en perfect weg. Na een demonstratie bij Beveka werd ons vriendelijk gevraagd, om het resultaat daar achter te laten. Mocht u in Antwerpen zijn, dan kunt u daar het resultaat van de Viroc met schroeven en onze Novoryt hardwas bekijken.

Viroc kan als vloer en als wand worden gebruikt. Ondanks de lastige bewerking, worden er momenteel ook wandmeubels van gemaakt. Rademaakt gelooft dat het de moeite waard is, omdat Viroc een zeer unieke uitstraling heeft. Onlangs hebben we de Novoryt Forte ook getest om als verbinding tussen Viroc platen op de vloer te dienen. Het werkt perfect EN draagt bij aan de unieke uitstraling, door het gebruik van een contrasterende kleur.