Reparatieproducten van Novoryt®

Rademaakt is sinds april 2017 de officiële importeur van reparatieproducten van Novoryt®, voor Nederland en België. Een perfecte combinatie met de reparatiediensten!

Waarom hebben wij gekozen voor de reparatieproducten van Novoryt®

1. Voordelen van de polymeer smeltkit, ten opzichten van hardwassen:

  • De polymeer smeltkit is harder dan de meeste hardwassen, waardoor het nauwelijks inzakt.
  • De kleur van de polymeer smeltkit is perfect dekkend. Hierdoor is een onderlaag sneller onzichtbaar.
  • De polymeer smeltkit hecht goed aan de randen en aan zichzelf. Waardoor zonder te morsen het beter te gebruiken is op verticale vlakken.
Reparatieproducten van Novoryt ook voor linoleum
Een gedeelte van een beschadigde linoleum vloer

2. Liefde voor innovatie

Dankzij de liefde voor het blijven vernieuwen en het openstaan voor verbeteringen, ontstaat er een interessante dynamiek tussen klant en producent. Novoryt produceert haar eigen producten vanaf de ruwe grondstoffen. Daardoor zijn ze flexibel en vrij om nieuwe technieken en toepassingen te bedenken.

Reparatieproducten van Novoryt ook voor linoleum
Linoleum bijna helemaal gerepareerd

3. De houding van de producent Novoryt

Novoryt® is sinds 1989 bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van reparatiematerialen voor vloeren en interieurs. Doordat Novoryt® zich blijft richten op de ontwikkeling, zijn wij in staat om met een kleine hoeveelheid aan producten, een grote hoeveelheid aan diversiteit van oppervlakken te repareren. De ontwikkeling richt zich op alle producten, zoals haar speciale polymeer smeltkit, soft wassen en Forte. Als we het hebben over een diversiteit aan oppervlaktes, dan kan je denken aan hout, laminaat, HPL, kurk, linoleum, kernan, Viroc en zelfs keramiek.

Novoryt® staat open voor feedback en is geïnteresseerd in de ervaringen van de eindgebruiker. Dit sluit precies aan bij onze overtuiging dat de kwaliteit en het gebruiksgemak het belangrijkst zijn. Doordat wij ons bezighouden met zowel reparatieproducten als reparatiediensten, blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij onze klanten.

Is Novoryt® een nieuw begrip voor je? Geen probleem: we geven je met alle plezier meer uitleg en kunnen je zelfs voorzien van deskundig en passend kleuradvies. Zo weet je zeker dat je de goede kleur in huis haalt. Alle fijne kneepjes van werken met onze herstelproducten leren? Volg dan een van onze workshops!

Youtube kanaal Rademaakt

Voor handige tips over het gebruik van onze producten, bekijk onze filmpjes