Schades aan keukens herstellen tot in perfectie!

Voorvertoning in nieuwe tab

Een aantal visuele voorbeelden van voor en na de reparatie

Schades aan keukenbladen herstellen, is om andere redenen dan bij vloeren, ook een uitdaging. Dat komt doordat de keuken voor de meeste mensen DE plek is waar iedereen graag en vaak samenkomt.

Een paar foto’s, omdat beelden meer zeggen dan woorden. Zoals te zien is, zijn de keukenbladen van verschillende materialen gemaakt. Dit toont aan, dat Rademaakt verschillende materialen perfect kan herstellen.

Schades aan keukenbladen, hier Bulthaup beschadigd op hoek en rand
Schades aan keukenbladen, in dit geval een HPL keukenblad
"<yoastmark
Het resultaat van de reparatie, in dit geval een HPL keukenblad
"<yoastmark
Het resultaat van de reparatie, in dit geval een composiet keukenblad
Schades aan keukenbladen, hier een beschadigd composiet keukenblad
Schades aan keukenbladen, in dit geval een composiet keukenblad
Schade kunststof aanrechtblad gerepareerd door Rademaakt
Het resultaat, nadat Rademaakt het kunststof keukenblad heeft hersteld
"<yoastmark
Schades aan keukenbladen, in dit geval een HPL keukenblad met motief

Schades aan keukenbladen verstoren unieke uitstraling, Rademaakt herstelt het

Keukens zijn vaak gemaakt van composiet, keramiek, HPL, Melamine, bewerkt natuursteen of bewerkt hout. Elk materiaal eist een eigen aanpak. Daarom is enige kennis vereist, wanneer er een schade wordt hersteld. Zo is het goed om te weten welke materialen van zichzelf veel kalk hebben. Of hoe de afwerking is geweest, tijdens het productieproces. Elk materiaal heeft een geheel eigen uitstraling. Daar is Terrazzo een mooi voorbeeld van. Terrazzo is een samenstelling van natuursteenkorrels en cement. De kleurvariaties worden veroorzaakt door de natuursteenkorrels. Nadat de Terrazzo is uitgehard, wordt het veelvuldig geschuurd. Het schuren zorgt ervoor dat de structuur en kleur van de de natuursteenkorrels goed naar boven komen.

Rademaakt gaat regelmatig op bezoek bij de verschillende producenten. Daardoor zijn we goed op de hoogte van de gebruikte middelen en technieken. Dit biedt ook de kans om monsters mee te nemen om onze producten te testen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast kunnen we direct met de producent van Novoryt contact opnemen. Novoryt staat open voor vragen, wensen en eisen van de eindgebruikers, waardoor we de beste kwaliteit en flexibiliteit kunnen blijven garanderen.

Rademaakt herstelt het

Heeft u een schade aan uw keukenblad, vloer, meubel of ander interieur? Neem contact met ons op! Stuur ons een of meer foto’s van de schade, zodat wij een goede eerste inschatting kunnen maken. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

Rademaakt repareert ook brandschades
Rademaakt repareert ook brandschades. Vaak gebeurt dit op HPL en melamine keukenbladen.