Demonstratie als uitgebreide kennismaking

Uitgebreide kennismaking met ons en onze producten

Een demonstratie is eigenlijk een uitgebreide kennismaking tussen U en ons. We geven demonstraties, DE praktische manier, zodat u een duidelijk beeld krijgt wat er met onze producten allemaal kan worden gerepareerd. We maken van veel producten een filmpje, dat via ons YouTube kanaal te zien is.

Nieuwsgierig naar ons bedrijf? Dan bent u van harte welkom in ons atelier  in de GiessenGilde te Rotterdam. Graag wel van te voren even contact met ons opnemen om een afspraak te maken, omdat wij regelmatig onderweg zijn voor het uitvoeren van reparaties en het geven van workshops.

Wij kunnen ook langskomen bij uw bedrijf, zodat wij een goed beeld krijgen van de materialen waarmee u werkt. Tijdens de demonstratie gebruiken wij dan een van uw staaltjes om te laten zien hoe de wassen werken op uw producten.
Kosten: mogelijk reiskosten

Ester Rademaker geeft demonstratie smeltkit
Ester Rademaker

Demonstratie voor scholen

Met veel plezier hebben wij in 2018 demonstraties gegeven bij het HMC te Amsterdam. Ook voor 2019 staat er weer een bezoek gepland. We kijken uit naar de demonstraties, die we mogelijk ook in Rotterdam bij het HMC gaan geven. De jeugdige nieuwsgierigheid gecombineerd met al een goede basis aan kennis, maakt deze studenten een interessant publiek.

Praktische manier

Mocht u na de demonstratie op een meer praktische manier onze producten willen leren kennen, dan kunnen we direct een workshop plannen. Tijdens de workshop bent u zelf bezig met het repareren van kleine oppervlakte schades. In ons atelier hebben we een variatie aan oppervlaktes (van PVC tot parket). Het kan zijn dat u liever heeft dat wij bij u in uw bedrijf de workshop geven. Dat behoort ook tot de mogelijkheden en moedigen wij aan, omdat men dan oefent op de producten die u produceert of waar uw collega’s dagelijks mee te maken hebben.

We denken en werken met plezier met u mee. Mocht u tegen praktische problemen aanlopen, waarbij u niet 1, 2, 3 een oplossing ziet; neem contact met ons op! We vinden vaak oplossingen, die niet altijd voor de hand liggen, maar uiteindelijk heel praktisch blijken te zijn.