Workshops om te leren repareren met smeltkit en Forte

Workshops om alle fijne kneepjes van werken met onze reparatieproducten te leren

Is er tijdens of na het productieproces van uw bedrijf iets beschadigd en wilt u het zelf snel en goed herstellen, om tijd en geld te besparen? Wij kunnen bij u op de werkvloer workshops verzorgen, zodat de deelnemers oefenen op de materialen waarmee ze in de toekomst zullen werken. Samen leggen we de basis voor het vakkundig een schade herstellen met de smeltkit en Forte van Novoryt.

Workshops, hier de workshop hardwas door Rademaakt op locatie
workshop smeltkit Novoryt

Novoryt is een innovatief merk met producten waar u wellicht nog nooit mee gewerkt hebt. Vaak komt men er achter dat er veel meer mee gedaan kan worden dan men dacht. Daarover vertellen wij u graag meer. Tijdens onze cursus schadeherstel behandelen we daarom stap voor stap het volgende:

  • Wat is er allemaal mogelijk met de producten?
  • Hoe zorg je nu dat je de juiste kleur hebt?
  • Welke volgorde is logisch om aan te houden?
  • Tips & tricks voor een nog snellere, makkelijkere oplossing
  • Schade maken op monsters
  • Oefenen met mengen, aanbrengen en repareren

Kortom

Leer snel en vakkundig de basis voor het repareren van interieurschades. Zowel theorie als praktijk komen aan bod, zodat u echt de kans krijgt om de werkwijze onder de knie te krijgen. Stel gerust zo veel vragen als u wilt en wees niet bang om fouten te maken: hoe meer u in de workshop leert, hoe beter u uw kennis later toe kunt passen. Het bovenstaande betreft overigens de basis workshop: in overleg kunnen we deze uitbreiden met een gedeelte over Forte Sticks.

Kosten

Wij verzorgen workshops zowel op locatie, als in ons atelier. Zzp’ers proberen wij altijd aan elkaar te koppelen, zodat de kosten per persoon gunstiger uitpakken. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Maximaal aantal deelnemers: afhankelijk van de omgeving 4 tot 5 personen. Geef ook aan of u wilt dat wij de workshop bij u intern verzorgen, of dat de deelnemers naar ons atelier komen.

Bekijk ook onze andere diensten!