Geplaatst op

Gevolgen Coronavirus

Levering vanuit Blanchon is weer gestart. Let op, voor producten die wij niet op voorraad hebben geldt: we hebben nog steeds te maken met langere levertijdenmax drie weken.

Reparaties

Wij voeren nog steeds reparaties uit. Voordat wij langskomen, zullen wij nog een keer vragen of het uitkomt. Als u tot een risicogroep behoort, stellen wij de reparatie uit. Na 28 april zullen wij weer contact met u opnemen, als er nieuwe of aangepaste richtlijnen komen. Kortom, zolang de gevolgen van het coronavirus te risicovol zijn, komen wij niet langs.

Contact vermijden

Tijdens de reparaties:

  • we doen niet aan elleboog of vuist boksen – we zwaaien op gepaste afstand
  • loop voor ons uit de gang door, wij sluiten de deur zelf
  • we nemen geen drinken aan – zelfs geen koffie 😉
  • wilt u de reparatie tussendoor bekijken? Liever niet, maar als u zich echt niet kunt inhouden: vraag het de reparateur. Op het moment dat zij een stap heeft gezet, kunt u even kijken.
  • we gaan deur niet uit voordat u het eindresultaat heeft gezien (voorbeeld )
  • voor en na de reparaties wrijven we onze handen in met hygiene handgel
de ellendeling – coronavirus

Workshops

Een van de grootste gevolgen van het coronavirus is momenteel dat er geen workshops meer worden gegeven. Tijdens de workshop is het onmogelijk voldoende afstand te houden. De geplande workshops zijn in overleg afgelast en worden tzt opnieuw gepland.

Verkopen

De verkopen gaan gewoon door, zolang de voorraad strekt. U kunt via de webshop of via de mail bestellen, zoals u gewend bent. Mocht het zo zijn dat het leveren langer duurt, dan zullen wij u tijdig informeren.