Geplaatst op

Steun de zwerfjongeren in Nederland

Het is tijd voor kerstpakketten en relatiegeschenken.

Rademaakt steekt het in een ander jasje en geeft u geen presentje, maar vraagt u te doneren. Wij vragen aandacht en steun voor de 9.000 dakloze jongeren in Nederland (!)

tekening door Anne KlusmanKansen en geluk

Rademaakt is een jong bedrijf, dat in 2017 startte met het importeren en verkopen van de Novoryt reparatieproducten. Naast de in- en verkoop, verzorgen wij ook reparaties bij uiteenlopende klanten en op uiteenlopende producten. Als jong bedrijf genieten wij nu al van een groot aantal goede zakenrelaties. Dankzij u kunnen wij verder groeien en ontwikkelen! Wij danken u voor het afgelopen jaar en kijken vol energie en ideeën uit naar 2019!

Het feit dat we in staat zijn om een eigen bedrijf te starten en te runnen, heeft o.a. te maken met de kansen en het geluk die we in het verleden en heden krijgen en weten te benutten.

9.000 dakloze jongeren

Helaas heeft niet iedereen het geluk dat wij hebben. Er zijn in Nederland ongeveer 9.000 (!) jongeren dakloos. Voor deze dakloze jongeren is het van dag tot dag leven al een hele uitdaging. In onze ogen verdienen ze net zo veel geluk en kansen als wij. Ze verdienen een veiliger en onbezorgder bestaan, waarvan wij weten dat we het hen niet kunnen geven. Wij geloven wel dat wij hen kunnen helpen, samen met U.

Rademaakt doneert deze maand 5% van elke verkoop aan Stichting Zwerfjongeren Nederland.

Steun de jongeren, steun hun heden en toekomst, steun met een donatie via deze link.