Geplaatst op

Rademaakt gaat verhuizen!

Rademaakt gaat verhuizen! Ons fijne atelier in de Keilewerf 1 te Rotterdam, is iets te klein geworden. We hebben meer ruimte nodig voor onze Novoryt en Blanchon producten, voor de workshops (helemaal tijdens COVID-19), voor de speciale meubelreparaties in ons atelier en tot slot, voor onze creatieve uitspattingen. Rademaakt is klaar voor een groter atelier. Dus tijd voor verandering!

We hebben een nieuw atelier gevonden bij de Giessen Gilde, net aan de andere kant van de A20, Giessenweg 55. In september zullen we regelmatig daar aan het werk zijn, om ons nieuwe atelier op te bouwen. Ons doel is jullie daar te ontvangen vanaf 1 oktober 2020. Via diverse kanalen houden we iedereen op de hoogte van de voortgang.

Voordat Rademaakt gaat verhuizen, stropen we eerst de mouwen op en gaan we verven en een handige vide bouwen. Dit houdt in dat we tijdens week 38 en 39 op de volgende dagen bestellingen verwerken: maandag, woensdag en donderdag. (Dat is van 14 tot en met 25 september).

Rademaakt gaat verhuizen!
Rademaakt gaat verhuizen!

Rademaakt gaat verhuizen! Een groter atelier met openslaande ramen. Dus, een atelier met daglicht EN uitzicht op een van de vele watertjes van Rotterdam; de Bornissehaven. In het gebied, genaamd Spaanse Polder zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur. De aanrijroute is een stukje korter en ook niet onbelangrijk … een fijne plek om even om de hoek te lunchen bij Jacky’s.