Geplaatst op

PRO WOOD te Gent – stand 6319

Product-Proof, heeft ons uitgenodigd om samen op de beurs Pro Wood in Gent te staan. Toen we elkaar een jaar geleden ontmoetten, bleek al snel dat een groot aantal van de klanten van Product-Proof, baat kon hebben bij onze fantastische Novoryt producten. Een samenwerking ontstond, organisch 😉 Wij ondersteunen Product-Proof door te laten zien hoe Novoryt toegepast kan worden.  Daarbij verstrekken we alle uiteraard ook alle benodigde informatie.

Een mooie samenwerking waar wij natuurlijk ook veel aan hebben. We ondersteunen Product-Proof en genereren daardoor meer naamsbekendheid voor de fantastische reparatieproducten van Novoryt.

Tijdens de Pro Wood in Gent geven wij demonstraties en verstrekken wij alle benodigde informatie vanuit stand 6319. U kunt ons het hemd van het lijf vragen ;-D En … u mag ook zelf ervaren hoe het is om met de Forte en/of de smeltkit van Novoryt te werken! ER ZIJN NOG EEN PAAR KAARTEN BESCHIKBAAR, mail naar info@rademaakt.com.

We zullen o.a. laten zien hoe de Forte Sticks gebruikt kunnen worden met onbehandeld hout. Zie de foto hieronder. Klik op de foto en ga naar ons filmpje op YouTube

Effect van Forte Sticks en Solid'Oil

Naast de Forte in stick vorm, laten we ook zien hoe de smeltkit (lijkt op hardwas, maar is op een subtiele manier toch echt anders) gebruikt kan worden voor het herstellen van kleine oppervlakteschades.

Zie de foto’s hieronder. Klik hier ga naar ons filmpje op YouTube.