Geplaatst op Geef een reactie

Pro Wood de houtvakbeurs te Gent

Het zit er weer op, 5 interessante en intensieve dagen in Gent tijdens Pro Wood de houtvakbeurs! Voor het eerst deed Rademaakt mee met de houtvakbeurs, Pro Wood Beurs, te Gent in België.

De beurs duurde 5 dagen en dat was ook een unicum! Mede dankzij het enthousiaste en geïnteresseerde publiek, vloog de tijd. Ester heeft zich schor gepraat tijdens de vele demo’s die zij tijdens de beurs gaf. Bedankt voor jullie interessante vragen en leuke uitdagingen! Demo gemist? Bekijk onze filmpjes op YouTube en/of lees over de reparatiemogelijkheden.

Daarnaast hebben we kennis gemaakt met een aantal andere interessante bedrijven en kijken we uit naar de volgende stappen. Tijdens de rustige momenten, die er op de gekste momenten ineens waren, hebben we ons vermaakt met de leuke buren (andere stands) en Anja van de catering. Bedankt allen voor de goede zorgen, interessante gesprekken en hilarische momenten.

Wij wensen iedereen succes en veel positieve gevolgen naar aanleiding van deze bijzondere beurs! Wij zijn inmiddels begonnen met het opvolgen van alle opgedane contacten. Ons doel is om iedereen deze week en volgende week (week 44 en 45) te benaderen voor het plannen van afspraken.

Pro Wood de houtvakbeurs te Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *