Geplaatst op

Medium Mixed – nieuw binnen de Premium Koffers

Medium Mixed, de medium koffer met retoucheerstiften

Medium Mixed koffers, waarom? Net als je denkt “we kunnen weer een paar jaar vooruit …” Komt er weer iemand met een goed idee. Dit keer was het Ester zelf. Ze merkte dat mensen bij de medium koffer, de retoucheer mogelijkheden missen. Bij de starter koffer mist men ook vaak deze retoucheer mogelijkheden. Echter de stap naar een Premium C koffer is qua budget dan weer net te groot.

Ester is vervolgens op onderzoek gegaan. Welke producten passen op welke manier in een medium koffer en hebben daadwerkelijk een toegevoegde waarde?

Het resultaat is de Medium Mixed koffer. Een medium koffer met 20 staafjes smeltkit, 5 retoucheer-stiften, een klein palet, een mengbekertje een dun penseeltje van marterhaar. Daarbij natuurlijk de bekende basis hulpmiddelen en een draadloze gas- of elektrische smelter. 

De Medium Mixed koffer is niet zo uitgebreid als bijvoorbeeld de Premium C koffer. Maar er is wel een mogelijkheid om net het vereiste dunne lijntje te trekken. Het lijntje dat de reparatie perfect afrond. Het fijne puntje op de bekende “i”. De nieuwe koffers zijn te vinden bij de all-round Premium Koffers.

Twee voorbeelden:

medium mix met gassmelter
koffer met smeltkit en stiften (gassmelter)
medium mix koffer E
medium koffer met smeltkit en stiften (E-smelter)