Verhuur Novoryt Forte Koffer

Eenvoudiger en sneller dan epoxy!

Verhuur Novoryt Forte Koffer om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Forte. Forte is een product dat in Zwitserland en Duitsland al jaren wordt gebruikt binnen de houten vloeren industrie. Tot nu toe werken er via ons voornamelijk meubelmakers mee. Zij gebruiken het voornamelijk om de scheuren en knoesten in tafelbladen te vullen. Forte werkt eenvoudiger en sneller dan epoxy!

De Forte Sticks zijn eenvoudiger toe te passen dan epoxy, vooral tijdens de lagere omgevingstemperaturen in de herfst en de winter, doordat de Forte Sticks sneller drogen en uitharden. Bekijk onze korte demo om een idee te krijgen. Mocht u een workshop willen volgen, voordat u de koffer huurt of aanschaft, dan bent u ook van harte welkom!

Sinds kort verhuren wij ook de koffer met smeltpistool, afsteekbeitel, koelblok en recycle blok en minimaal 10 Novoryt® Forte Sticks (kleur na keuze)

Meer informatie over onze verhuur van de Novoryt Forte Set
Verhuur Novoryt Forte Koffer
Novoryt® Forte Sticks Set

 

Nadat wij de Forte Sticks in ons assortiment hadden opgenomen, hebben wij de zogenaamde testweken aangeboden. Deze bleken zeer succesvol! Ook  toonde het aan dat men in veel gevallen de set te weinig gebruikt om het aan te schaffen. Ons idee om de Forte Stick set te verhuren werd heel positief ontvangen! Houd er in uw planning rekening mee dat we een beperkt aantal sets ter beschikking hebben. Wilt u een set reserveren, neem dan contact met ons op.